Rólunk - Bartók Dental Fogászat rendelő Budapest
Fogorvosi rendelő főoldala
Rólunk

Bartók Dental Fogászat Budapest - bemutatkozás


Fogászat és szájsebészet korszerűen

 

Fogászatunk Budapesten a 11. kerületben a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található.Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthetô. Pácienseinknek egyszerű ''keresésmentes'' parkolási lehetôség áll rendelkezésükre, közvetlenül a rendelônk melletti parkolóházban.


Forduljon hozzánk bizalommal!

 

A BartokDental Centrum minôséget és fájdalommentességet garantál Önnek. Fogszakorvosaink munkához való hozzáállása, fogászati rendelônk korszerű technikai felszereltsége és egyedi kialakítása az Ön kényelmét szolgálja. Rendelônkben figyelmes és segítôkész recepciósok segítik Önt az adminisztrációban.

 

Célunk, hogy mindennemű fogászati problémájára egy helyen nyújthassunk gyors, fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást. Rendelônk lépést tart a fogászati felszerelések fejlôdésével, így korszerű és professzionális berendezéseink között megtalálható többek között egy panoráma röntgen és kisebb röntgen egységek is, valamint három, a legmodernebb technológiákkal felszerelt fogorvosi kezelôszék is.

 

A BartokDental Centrum nem csak általános fogászati kezeléseket, hanem szájsebészeti kezeléseket, beavatkozásokat is végzünk, erre egy speciálisan felszerelt és elkülönített műtô áll rendelkezésre.

 

Munkatársaink szakmai felkészültsége és tapasztalata, mindenképp figyelemre méltó.

 

Hisszük, hogy stabil és tartós fejlôdési lehetôségek, csak konkrét minôségi standardok biztosításával érhetôek el.

 

1114 Budapest,
Bartók Béla út 41.

+36-20-62-46-146
+36-1-794-57-22
info@bartokdental.huAwarded by
WhatClinic.com
Copyright © 2018 bartokdental.hu | Created by: Clicktech Informatika
bezár
gyengénlátóknak